Medisin

Medisin

Folk som ikke kjenner meg kan få inntrykk av at jeg er anti medisin, og anti leger.

Det er helt feil. Jeg er anti 2 typer medisin, og har et par problemer med noe av det legene gjør og ikke gjør. 
Jeg skal forklare litt nærmere her.

De fleste har allerede skjønt hva den ene typen medisin er. I hvert fall hvis du har surfet på denne siden. Det er psykiatrisk medisin.
Jeg går ikke mer inn på det her, bare klikk på "lykkepiller" i menyen.

Den andre typen medisin jeg er anti, er kolesteroldempende medisin, eller statiner.
Hvorfor? 

I stedet for å skrive til krampa tar meg, så legger jeg ut noen linker. Det er mye enklere, og du kan selv velge om du vil se det eller ikke.
Men kort fortalt. De har en rekke alvorlige virkninger, og du har faktisk ikke bruk for dem.

Så til leger. Jevnt over er leger veldig greit å ha. Fastleger kan hjelpe deg med å finne ut hva som er galt.
Kirurger som står klar når du har fått et hjerteinfarkt, brukket noe, eller har vært i en ulykke er helt topp.

Det jeg har problemer med, er at de har glemt å stille spørsmålet "hvorfor".

For eksempel, hvis en pasient har lavt stoffskifte. Da vet legene (og jeg) at skjoldbrukskjertelen ikke virker optimalt.
Pasienten for Tyroksin, og behandler symptomene på den måten. En grei løsning kanskje, men jeg vil gjerne vite hvorfor kjertelen ikke virker optimalt.
Å bare for å gjøre en ting klart, jeg vet ikke hvorfor. Kvikksølv kan være et problem, men jeg påstår ikke det. Du kan lese mer om det under "Amalgam"

Men det er problemet jeg har. Det er ikke legene sin feil. De bruker verktøyet og kunnskapen de har. Dessverre er utdannelsen basert på behandling, og ikke kurering. For med unntak av antibiotika, så kurerer ikke medisin noe som helst. Den behandler symptomer. Å lavt stoffskifte som nevnt her, er et symptom, på at noe er galt. Så er spørsmålet, hva er det som er galt. Hva førte til at du fikk problemer? Uansett hva det gjelder.

Jeg har ikke svarene, bare så det er sagt. Men jeg har meninger. Om jeg har rett, er opp til deg å finne ut. Hvis du har problemer med helsa, så undersøk. En annen ting er at det sies at all medisin har bivirkninger. Det stemmer ikke helt. Bivirkninger er virkninger som er uønsket, og som da blir kalt for bivirkninger. Men det er virkninger. 

Min mening er: Så godt som all årsak til sykdom er, Feilernæring, Underernæring, og Forgiftning. Noe av det er din egen feil, mens andre ting kunne du ikke vite om du ikke er spesielt interessert. 
Hvis du (som meg) røyker, ja så vet du at det er farlig, og ikke bra for helsa. 
Hvis du derimot spiser mye brød, frokostblandinger, drikker melk, og tar tran, så gjør du det fordi du har fått vite at det er sunt. Du kan lese mer om det under "Kosthold"
Ikke ta det jeg skriver for gospel. Undersøk selv. 


Statin Nation

Video1

Video2

Mercola