Medikamentene som på folkemunnet kalles lykkepiller burde forbys. De lager flere problemer enn de løser, og kan være livsfarlige. Jeg snakker av erfaring. Både min egen, og andres erfaring. Det er bare til å søke litt rundt om på nettet, så skjønner du hva jeg snakker om. 

De får folk til å gjøre ting de normalt sett aldri hadde funnet på. De gjør deg flat og følelesløs, deprimert, psykotisk, og manisk. De øker faren for selvmord, mord, og andre voldelige episoder. De skader lever, hjertet, hjernen og andre organer.
Å på toppen av alt, så virker de ikke.  

Jeg har ingen planer om å legge ut min historie her på nett, men hvis du sjekker ut linkene rundt om på denne siden, så blir du også litt klokere når det gjelder lykkepiller, og psykiatri. Jeg har mistet all respekt for psykiatrien etter flere år med feil behandling. Jeg er ikke alene.
Hør bare hva Jeffrey A. Schaler, og Toby Watson to psykologer har å si om psykiatrien. 
Jeg for min del skiller klart mellom psykologi og psykiatri. Mange kan ha god hjelp av en god psykolog.

En annen ting med disse pillene, er at man ikke er klar over hva de gjør med deg når man bruker dem. Det kalles Medication Spellbinding
Det fungerer på samme måte som når en mann er passe full på en fest. Han står og danser med slipset på halv 9, og tror han er festens midtpunkt.
I virkeligheten står han å driter seg ut, og ser ikke at alle på festen rister på hodet, og himler med øynene. Å du kan jo prøve å fortelle ham at han bør roe seg ned, og se om du får noe respons.

Remeron, Efexor, Zoloft osv. osv. Det er den samme dritten alt. Her kan du lære hvordan de virker. Psykiatere og legemiddelprodusenter har lurt oss til å tro at depresjon skyldes en kjemisk ubalanse av Serotinin, Dopamin og Noradrenalin i hjernen vår, men det kan ikke måles på noen som helst måte.

Du kan jo bare spørre en lege hva balansen skal være. Det må han jo vite hvis han kan hevde at du har en ubalanse.

Du har ingen ubalanse før du begynner på disse pillene. Da skaper du en ubalanse. Du kan faktisk risikere permanent hjerneskade.

DSM eller Diagnostic & Statistical Manual som det står for, er en eneste stor bløff. Den vokser for hver utgave, og snart er all oppførsel en diagnose. (Denne dokumentaren anbefales på det varmeste)

Heldigvis skjønner flere og flere at dette er en stor bløff, og at farene med å bruke disse "medisinene" er skremmende
Alle disse diagnosene er funnet på av en gjeng psykiatere, og stemt over. (DSM linken)
Men folk bare godtar og putter i seg en masse dritt, som ødelegger både hjernen og kroppen fordi legen har sagt at dette er flotte greier.. 

I følge leger, psykiatere, og pakningsvedlegg blir man ikke avhengig av disse pillene. De påstår at problemene man får når man forsøker å slutte, er en "eskalering av grunnlidelsen" De er i beste fall, lite informert, eller feilinformert. 
I verste fall er de psykopater. For hvis de er klar over faren med disse medikamentene, og fremdeles skriver dem ut, ja da har de ingen samvittighet.
Det å slutte med disse pillene kan være et sant helvete, og noen klarer ikke å slutte med dem.  

Mitt klare råd er enkelt. Hold deg klar av alt som heter SSRI, SNRI, osv. Finn den faktiske årsaken til at du er deprimert, har angst, eller hva det er du sliter med. Det kan være noe så enkelt som mangel på vitamin B12, stoffskifteproblemer, matintoleranse, eller en traumatisk opplevelse.
Det som er helt sikkert, er at det ikke er en kjemisk ubalanse.

Men hva du enn gjør, ikke slutt brått med disse medikamentene. Det er veldig farlig. Bruk lang tid på å trappe ned. Bare det å senke dosen for mye kan være farlig.
Jo lengre du har brukt dem, og jo høyere dose du har brukt, dess lengre tid trenger du for å slutte. Noen bruker år på å slutte.

Peter Breggin

Mad In America 

Peter C. Gøtzsche

Gwen Olsen

Her finner du en Oversikt over dokumentarer, intervjuer og foredrag.