Remeron, Efexor, Zoloft osv. osv. Det er den samme dritten alt. Psykiatere og legemiddelprodusenter har lurt oss til å tro at depresjon skyldes manglende Serotinin, og Noradrenalin i hjernen vår, men det kan ikke måles på noen som helst måte. Heldigvis skjønner flere og flere at dette er en stor bløff, og at farene med å bruke disse "medisinene" er skremmende. Alle disse diagnosene er funnet på av en gjeng psykiatere, og stemt over. Den siste motediagnosen nå, er bipolar, og bipolar2.

Å hva bruker de for å behandle dette? Lamictal bl.a. Som er en medisin for folk som har epilepsi. Å folk bare godtar. Å putter i seg en masse dritt, som fucker opp både hjernen og kroppen din.

For ikke å snakke om når man skal slutte med dritten. Det er et sant helvete, og enkelte klarer faktisk ikke å slutte. I følge leger, psykiatere, og pakningsvedlegg blir man ikke avhengig av disse pillene. Å de elsker å si at problemene man får når man forsøker å slutte, er en "eskalering av grunnlidelsen" Til dem har jeg bare en ting å si....FUCK YOU!!! Dere har tydeligvis aldri prøvd dritten selv.
Mitt klare råd er enkelt. Holde dere klar av alt som heter SSRI, SNRI, osv. Finn den faktiske årsaken til at du er deprimert, har angst, eller hva det er du sliter med. Det kan faktisk være noe så enkelt som mangel på vitamin B12, eller stoffskifteproblemer, eller matintoleranse. For å nevne noe