Lykkepiller

Lykkepiller

Medikamentene som på folkemunne kalles lykkepiller burde forbys. De lager flere problemer enn de løser. Jeg snakker av erfaring. Både min egen, og andres erfaring. Det er bare til å søke litt rundt om på nettet, så skjønner du hva jeg snakker om. 

De får folk til å gjøre ting de normalt sett aldri hadde funnet på. De gjør deg flat og følelsesløs, deprimert, psykotisk, og manisk. De øker faren for selvmord, mord, og andre voldelige ting. De skader lever, hjertet, hjernen og andre organer.  

Jeg har ingen planer om å legge ut min historie her på nett, men hvis du sjekker ut linkene rundt om på denne siden, så blir du også litt klokere når det gjelder lykkepiller, og psykiatri. Jeg har mistet all respekt for psykiatrien etter flere år med feil behandling. Jeg er ikke alene.
Hør bare hva Jeffrey A. Schaler og Toby Watson, to psykologer har å si om psykiatrien. 
Jeg for min del skiller klart mellom psykologi og psykiatri. Mange kan ha god hjelp av en god psykolog.

En annen ting med disse pillene, er at man ikke er klar over hva de gjør med deg når man bruker dem. Det kalles Medication Spellbinding
Det fungerer på samme måte som når en mann er passe full på en fest. Han står og danser med slipset på halv 9, og tror han er festens midtpunkt.
I virkeligheten står han å driter seg ut, og ser ikke at alle på festen rister på hodet, og himler med øynene. Å du kan jo prøve å fortelle ham at han bør roe seg ned, og se om du får noe respons.

Remeron, Efexor, Zoloft osv. osv. Det er den samme dritten alt. Psykiatere og legemiddelprodusenter har lurt oss til å tro at depresjon skyldes en kjemisk ubalanse av Serotinin, Dopamin og Noradrenalin i hjernen vår, men det kan ikke måles på noen som helst måte. Du kan jo bare spørre en lege hva balansen skal være. Det må han jo vite hvis han kan hevde at du har en ubalanse.
Du har ingen ubalanse før du begynner på disse pillene. Da skaper du en ubalanse. Du kan faktisk risikere permanent hjerneskade.

DSM eller Diagnostic & Statistical Manual som det står for, er en eneste stor bløff. Den vokser for hver utgave, og snart er all oppførsel en diagnose.

 

Heldigvis skjønner flere og flere at dette er en stor bløff, og at farene med å bruke disse "medisinene" er skremmende.

Alle disse diagnosene er funnet på av en gjeng psykiatere, og stemt over. 

Men folk bare godtar og putter i seg en masse dritt, som ødelegger både hjernen og kroppen. 

For ikke å snakke om når man skal slutte med dritten. Det er et sant helvete, og enkelte klarer det ikke.

I følge leger, psykiatere, og pakningsvedlegg blir man ikke avhengig av disse pillene. Å de elsker å si at problemene man får når man forsøker å slutte, er en "eskalering av grunnlidelsen" 
De er i beste fall, lite informert, eller feilinformert. 
I verste fall er de psykopater. For hvis de er klar over faren med disse medikamentene, og fremdeles skriver dem ut, ja da har de ingen samvittighet.  

Mitt klare råd er enkelt. Holde dere klar av alt som heter SSRI, SNRI, osv. Finn den faktiske årsaken til at du er deprimert, har angst, eller hva det er du sliter med. Det kan faktisk være noe så enkelt som mangel på vitamin B12, stoffskifteproblemer, eller matintoleranse. For å nevne noe.

Men hva du enn gjør, ikke slutt brått med disse medikamentene. Det er veldig farlig. Bruk lang tid på å trappe ned. 
Jo lengre du har brukt dem, og jo høyere dose du har brukt, dess lengre tid trenger du for å slutte.

Her er et par eksempler på forskjellen mellom symptomer og sykdom:

Ta hodepine. Se for deg 3 personer som sliter med hodepine. En fordi han er veldig glad i rødvin, en fordi han alltid stresser, og en fordi han har svulst. Alle kommer til legen med samme symptom (hodepine), men ingen skal ha Paracet eller Ibux for å løse problemet. De må alle ha forskjellig behandling.

Så til depresjon. 5 personer. En sliter p.g.a. jobben, en p.g.a. et dårlig forhold i hjemmet, en mangler vitamin B12, en har stoffskifte problemer, og den siste sliter med matintoleranse som han ikke er klar over. Det er mange som er deprimerte uten at de vet hvorfor. Løsningen for leger og psykiatere, er å sette dem på psykiatriske medikamenter, og drite i resten.

Depresjon er faktisk et symptom på at noe er galt. Å det er IKKE mangel på lykkepiller som er problemet.

Syns du dette høres sprøtt ut? Syns du jeg overdriver? Sjekk ut linkene rundt om på denne siden, så kanskje du skifter mening.
Her kan du lese om nordmenn sine erfaringer.

Peter Breggin

Mad In America 

Peter C. Gøtzsche

Gwen Olsen

På Facebook finner du også en lukket gruppe som heter "Psykiatriens og Pilleindustriens sanne ansikt". Du finner den her

Du ble ikke syk på grunn av mangel på Efexor, Ritalin, Ibux, eller en annen type medisin. 

Med unntak av antibiotika, kurerer ikke medisin noe som helst.