Krabbelogo                                                                                                                                                                                       

Kosthold

Kosthold

Det dukker stadig opp en masse diskusjoner om kosthold i media. Noen mener ditt, og noen mener datt. Men hvem kan man egentlig stole på, når forskjellige "eksperter" mener forskjellige ting?

Ikke så enkelt å finne fram i denne jungelen. Eller?

Egentlig er det såre enkelt. Spis hva evolusjonen forteller, og ikke matindustrien. Å det betyr i grove trekk lavkarbo. Men vær klar over en ting.

Lavkarbo betyr nødvendigvis ikke et sunt kosthold, men et sunt kosthold, betyr nødvendigvis lavkarbo.

Nå er det mange som tror at lavkarbo betyr at man lever på bacon og egg og sånn, men det betyr rett og slett mindre sukker. Enten karbohydratene kommer fra juice eller brus, så blir det sukker i kroppen.

Man har noe som heter Glykemisk Indeks, som forteller hvor raskt blodsukkeret stiger. Vanlig bordsukker har en GI på 64, Cola 63, og hvetebrød ligger på 70. Frokostblandinger ligger også veldig høyt.

I korte trekk hva man skal holde seg klar av. Margarin, for mye fiber fra kornprodukter, soya, fiskeoljer (ikke fisk), og selvfølgelig sukker.

Veldig mange har fått et nytt liv etter å ha sluttet med melk og gluten. Disse to er knyttet til en hel rekke med symptomer, og sykdommer. Du kan lese mer om dette her

Jeg vil også anbefale å se filmen "MAT" Den kan du kjøpe her.

Klikk på bildene for å komme til sidene deres.

brianTomSofie

Her finner du noen linker som kan gjøre deg litt klokere.

Fiskeoljer            Sukker         Lavkarboklubben        Science For Smart People