Sliter du med en eller flere av disse symptomene? Hodepine/migrene, Skjelvinger, Svimmelhet, Kronisk Utmattelse, Matintoleranser, Søvnproblemer, Depresjon, Angst, Stoffskifteproblemer, MS........


Listen på symptomer er lang som et vondt år. Årsaken i mange tilfeller er amalgamfyllingene dine, og her kan du lese litt om hvordan du kanskje kan bli kvitt årsaken til problemene dine. Du finner også linker lenger nede på siden, som kan gi svar på de fleste spørsmålene du måtte ha. Vil spesielt anbefale å bli med i disse gruppene på Facebook.

No Amalgam og Mercury Rising Warriors 

Ta også en titt på denne videoen.

 

Amalgam betyr en blanding av forskjellige materialer.

Den ene halvparten av en amalgamfylling består av sølv, tinn, kobber, og zink

Den andre halvparten består av kvikksølv!

Amalgamfyllinger er nå heldigvis forbudt i Norge, men mange av oss har dem fremdeles i tennene.

Så her skal du få noen opplysninger om denne galskapen.

Det er over 180 år siden disse fyllingene så dagens lys, og grunnen til at de kom, var at på den tiden var det bare de som hadde råd til gullfyllinger som gikk til tannlegen. Det var bare 5% av befolkningen. Altså store penger å tjene hvis man kunne få alle til å gå til tannlegen.

Allerede da møtte disse fyllingene stor motstand, og den amerikanske tannlegeforeningen nektet sine medlemmer å bruke dette. Da oppstod det en del diskusjon kan man si, og det endte med at mange tannleger som syns dette var et bra materiale stiftet en ny forening. Her kan du lese en artikkel som ble skrevet i 1837.

Kvikksølv er det nest farligste grunnstoffet vi har på kloden, bare slått av Plutonium. (som er radioaktivt)

Før det ble forbudt her i landet, så kom det til tannlegekontorene i små kapsler. Ikke bare for at de passet rett i den maskinen som rister dem, men disse kapslene er konstruert for transport av livsfarlig materiale.

Når tannlegen fjerner en fylling, så har an ikke lov å spyle den ned i kloakken. Han må legge den i en beholder for livsfarlig avfall.

Med andre ord. Kvikksølv er farlig både før og etter man får det i munnen, men tydeligvis ikke mens man har det der.

Det er 3 måter du kan reagere på disse fyllingene.

  1. Allergi.

Da vil du oppleve blemmer på tunge, kinn, og blødende tannkjøtt. Denne typen allergi er faktisk ikke særlig vanlig.

  1. Galvaniske spenninger.

En fylling består av 5 forskjellige metaller, og da kan det oppstå galvaniske spenninger i den. De er helt nede i mikrovolt, men vårt nervesystem opererer på nanovolt. Altså 1000 ganger svakere. Folk som sliter med dette merker ofte bedring umiddelbart etter fjerning av fyllinger. Det kan være hodepine eller rykninger som forsvinner over natten.

  1. Forgiftning.

Dette er det vanligste problemet med fyllingene. 

Fyllingene dine lekker Kvikksølv hver eneste dag. Å når du spiser, drikker noe varmt, eller syrlig, og pusser tennene, så lekker de enda mer. I gjennomsnitt 15-25 mikrogram i døgnet pr. fylling. 

Synes du det høres lite ut? Vel, gang det med antall fyllinger du har, og så med antall år du har hatt dem. Da er det plutselig ikke så lite lenger.
Når du tygger tyggegummi, så øker det ekstremt. Kaster du 1 gram Kvikksølv i et lite vann, så anbefales det ikke å spise fisken derfra.
Her får de et innblikk i hvor farlig kvikksølv er. I denne artikkelen snakker vi om 20 gram. I denne sendingen snakker vi kun om et termometer som ble knust.

Har du en gullfylling i samme munn, lekker det enda mer. Da har du nemlig anode og katode i munnen.

Sanering.

Sanering eller fjerning av fyllingene er bare halve jobben. Du må sannsynligvis avgiftes etterpå. Les mer om dette på de tenner og helse, og noamalgam.

En annen viktig ting. Når du fjerner fyllingene, så pass på at tannlegen din har riktig beskyttelsesutstyr. Friskluftsmaske, og kofferdam duk. Å for Guds skyld, bruk god tid, og bare ta maks to fyllinger om gangen. Jeg fikk smertelig erfare at å ta for mange, for fort, ikke er bra. Selv om tannlegen har riktig utstyr. Les mer om dette på Tenner og Helse, og No Amalgam. Linkene finner du nede på siden.

Avgiftning.

Når man er ferdig med sanering, gjenstår avgiftning. Saneringen er bare starten. Å det finnes bare EN måte å avgifte på. Du vil finne masse forskjellig info på nettet, og mye av den er direkte farlig. Aldri bruk intravenøs avgiftning, og aldri ta en provokasjonstest. Andrew Cutler's protokoll er den som virker, og uten å skade deg. Du kan finne ut alt om den her og i denne her

Symptomer.

Kvikksølvforgiftning har en rekke symptomer. Faktisk så mange at folk svært sjelden kobler fyllingene med problemene.

Men i stedet for å skrive alle her, legger jeg ut et par linker.

www.tenneroghelse.no

www.noamalgam.org

Her kan du lese om Rotfyllinger

Kavitasjon. 

Kavitasjon kan oppstå etter at man har trukket en tann. Det viser seg at det er veldig viktig å fjerne ligamentet som ligger mellom roten og kjevebeinet etter at man har trukket tannen. 

Hvis du lurer på noe, så ta gjerne kontakt på krabben @ krabben.no